Football Manager Handheld 2013

Football Manager Handheld 2013 4.0.1

Maak jezelf onderweg onsterfelijk als voetbaltrainer

VOOR

  • Veel statistieken
  • Training, tactiek en transfers
  • Realisme
  • Gezichten bij spelers

TEGEN

  • Geen 3D-wedstrijdweergave
  • In-game aankopen

Excellent
9

Football Manager Handheld 2013 vervolgt de populaire FM-serie op de smartphone en tablet. De game zet je in de schoenen van een voetbaltrainer en geeft je de kans Louis van Gaal, José Mourinho en Pep Guardiola naar de kroon te steken.

Football Manager is al sinds mensenheugenis dé voetbalmanagementserie op pc en Mac. De games puilen uit van de opties, spelers en competities. Jaren ontwikkeling en verfijning van die serie betalen zich uit in Football Manager Handheld 2013. De mobiele versie biedt niet de kwantiteit van zijn grote broer, maar wel zijn kwaliteit.

In de 14 speelbare landen van Football Manager Handheld 2013 kies je één of meerdere competities om aan de slag te gaan. Vink je meerdere landen aan, dan heb je later in de game de optie om een carrièreswitch te maken van de Eredivisie naar de Serie A, bijvoorbeeld. Op de weg naar de top beheer je het transferbeleid, bepaal je de tactiek en mat je spelers af op het trainingsveld.

Alle arbeid vertaalt zich naar je prestaties op het virtuele veld. Football Manager Handheld 2013 toont wedstrijden van bovenaf en mist de 3D-weergave van de pc- en Mac-versies. Dat is jammer, maar neemt niet weg dat het voetbal zélf realistisch en spannend is in Football Manager Handheld 2013. Doe een briljante tactische ingreep en je ziet dit direct terug op het veld.

De menustructuur in Football Manager Handheld 2013 is weinig veranderd ten opzichte van zijn voorgangers. Speelde je de vorige edities, dan hoef je dus niet lang te wennen. Wel begint de interface wat ouderdomstrekjes te vertonen en is het design wat simpel en achterhaald.

Met Football Manager Handheld 2013 leid je jouw favoriete team naar eeuwige glorie. Voor je het weet heb je je treinstation gemist, zo hoog is de verslavingsfactor van de mobiele koning der voetbalmanagementsimulaties.

Meeste downloads Sportspellen voor iphone

Meer
Football Manager Handheld 2013

Download

Football Manager Handheld 2013 4.0.1

Beoordelingen about Football Manager Handheld 2013